Scottish Malt WhiskyWe hebben ons gespecialiseerd in Schotse malt whisky's !
De basis van deze whisky's is gerst. Men laat de gerst kiemen in water. Dit proces wordt gestopt door de gekiemde gerst te drogen op een eestvloer. Het resultaat noemt men "mout" (malt in het Engels). Zuiver water en gist worden toegevoegd om de suikers om te zetten in alcohol. Na distillatie verkrijgt men een zuivere witte alcohol, die men vervolgens laat rijpen op "gebruikte" vaten (meestal van bourbon). Na minimum drie jaar mag dit heerlijke vocht "scotch malt whisky" genoemd worden.
Enkele merken : Ancnoc - Amrut - Ardbeg - Ardmore - Arran - Auchentoshan - Auchroisk - Balblair - Balvenie - Ben Nevis - Benriach - Birnie Moss - Bladnoch - Bowmore - Bruichladdich - Bushmills - Caol Ila - Chivas - Clynelish - Compass Box - Cragganmore - Dalmore - Edradour - Finlaggan - Glencadam - Glendronach - Glenfarclas - Glenfiddich - Glengoyne - Glenmorangie - Glenkinchie - Glenlivet - Glenrothes - Glenturret - Hazelburn - Highland Park - Jura - Jameson - Jack Daniel's - Johnnie Walker - Knappogue - Lagavulin - Laphroaig - Lochnagar - Longrow - Mac Arthur - Macallan - Maker's Mark - Milford - Mosstowie - Oban - Old Pulteney - Port Charlotte - Robert Burns - Springbank - Talisker - The Big Smoke - The Hakushu - Tomatin - Tullibardine - Whyte & Mackay - William Larue - Woodford Reserve en ook gelimiteerde uitgaven van bekende private bottlers : Klik hier voor onze catalogus ! Zoekt u nog een andere ? Vraag het ons ! info@huisverloo.be
|
|
Huis Verloo - Amerikalei 158A - 2000 Antwerpen - Tel 03 238 08 64 - Fax 03 238 74 97 - info@huisverloo.be |
© Computer-team.be |