Speciaalzaak voor levensgenieters !

Huis Verloo tot uw dienst voor 
sigaren, tabakken en alle rokersbenodigdheden,
',
whisky's en andere 'spirituozen
  wijn,
geschenken
  (ook geschenkenbons en relatiegeschenken).     

Openingsuren :

Maandag t/m vrijdag 9.30  - 18 u
Zaterdag 9.30  - 17 u
Zon- en Feestdagen gesloten

  Wij sluiten NIET tijdens de zomervakantie ! 


Foto's interieur klik hier !

Amerikalei 158 - 2000 Antwerpen
tel. 03/238.08.64
fax 03/238.74.97
info@huisverloo.be       

Bereikbaar met openbaar vervoer
Volgende bus- of tramlijnen hebben een halte in een straal van 500 m tov onze winkel :
1 - 4 - 8 - 13 - 34  - 180 - 181 - 182 - 183 - 295 - 500

Bereikbaar te voet, met de fiets of met de auto
via Antwerpse Leien (Italiëlei, Frankrijklei, Britselei, Amerikalei)
via Antwerpse Ring
1) vanuit richting Breda/Hasselt/Eindhoven/Brussel : uitrit 5a "Het Zuid"  - "Schelde"  volgen. Ter hoogte van het plein voor de opvallende trappen van het nieuwe gerechtsgebouw draait u rechts  de "Leien" in casu de Amerikalei op.  Aan de eerstvolgende verkeerslichten steekt u links de "Leien" over en maakt dan onmiddellijk een zo klein mogelijk "blokje rond" naar rechts (u passeert dan langszij het Museum van Schone Kunsten van Antwerpen), zodat u terug op de Amerikalei terecht komt.   200 m verder vindt u op uw rechterkant Huis Verloo.
2) vanuit richting Oostende/ Brugge/Kortrijk/Gent : uitrit   5a "Het Zuid"   (vlak na Kennedytunnel)  en dan zoals hierboven punt 1 vanaf  "Schelde" 

Parkeergelegenheid vlak voor de winkel (vergeet de parkeermeter niet te gebruiken - 10 min gratis voor snelle winkelaars)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stadsplan Antwerpen

 

Sinds 1893 ... Huis Verloo, uw tabaksspecialist

Een stukje Antwerpse geschiedenis ...

Toen Antwerpen op het einde van de 19e eeuw (1893) de wereldtentoonstelling organiseerde, werd de nieuwe wijk 't Zuid aangelegd.
Het Museum van Schone Kunsten, de Sint-Michielskerk en, zoals de geschiedenis ondertussen bewezen heeft, de sigarenwinkel aan de Kasteelstraat, zijn de "monumenten", die Antwerpen-Zuid nog steeds sieren.
In 1921 nam Jos Evens, grootvader van de huidige zaakvoerder, Frank Evens, de winkel over.  Zijn schoondochter Alice Verloo nam het roer over in de jaren '50.
In 1973 werd onder leiding van haar echtgenoot, Robert Evens, de groothandel opgestart.
Toen zijn zoon Frank Evens en diens echtgenote Annemie in 1989 de leiding van de zaak overnamen, werd beslist de naam Huis Verloo te behouden.
In 2001 werd de groothandel overgelaten en sindsdien concentreert Huis Verloo zich terug ten volle op haar oorspronkelijke corebusiness "tabaksspeciaalzaak", met een volledig aanbod van alles wat in België geproduceerd en ingevoerd wordt aan tabaksprodukten. 
Sinds 2004 werd het assortiment uitgebreid met een selectie sterke dranken en sinds mei 2006 kan u ook terecht voor een ondertussen beperkt maar zeer mooi assortiment wijn. 
In juli 2010 werd het interieur van de winkel volledig vernieuwd.  De zaak heeft nu de uitstraling, die de producten en de klanten verdienen.   Het assortiment rookwaren werd nog uitgebreid en de keuze aan dranken mag gezien worden en raakt meer en meer bekend in de wijde omgeving. 

Bezoek onze fotogalerij voor een blik in ons interieur.