Lampe Berger

Lampe Berger !   De échte oplossing tegen onaangename geurtjes in huis !

 

Lampe Berger heeft een eigen internationaal onderzoekscentrum op het gebied van katalytische verbranding in keramisch materiaal (CRC) in Limoges, een belangrijk middelpunt voor de ontwikkeling van keramische technologieën die worden toegpast in de kern- en ruimtevaartindustrie.  Dit onderzoekscentrum richt zich op de voortdurende verbetering van de prestaties van zijn katalytische brander.

Lampe Berger heeft octrooi op zijn systeem van verspreiding en katalyse en is internationaal gepatenteerd in meer dan 20 landen.

Lampe Berger alleen kan alle geuren van tabak en sigaren, kookluchtjes en andere huishoudluchtjes verdrijven.   Bovendien zorgt Lampe Berger ervoor dat 68 % van de bacteriën in de lucht wordt gedood.

 Zuivert de kameratmosfeer
De bacteridodende werking duurt minstens 24 uur, mits de ruimte niet opnieuw van buiten wordt besmet.

Verdrijft geurtjes
Juist hierin onderscheidt de Lampe Berger zich van alle geurbestrijdingsmiddelen, die de geur slechts verdoezelen of overstemmen zonder een einde aan het probleem te maken.

Zorgt langdurig voor een prettige lucht
De verfijnde manier van verspreiding zorgt ervoor dat de Lampe Berger effectief werkt en zich onderscheidt van andere producten die bedoeld zijn om het huis te parfumeren.
De Parfum de Maison is verkrijgbaar in vier veschillende geur-families : de bloemachtige, de vruchtachtige, de sensuele en de stimulerende familie.

 bekijk de volledige collectie op de Franse website Lampes Berger